MOMENTEEL BIJ ONS UITVERKOCHT

De erfenis van Adriaan , Johan Lock

Artikelnummer: 9789026339790
Vorige Artikel 15 van 64 Volgende
€ 14,50
Het artikel is uitverkocht.

DIT PRODUCT IS HELAAS MOMENTEEL BIJ ONS UITVERKOCHT (EN KUNNEN WIJ GEEN KORTING OP VERLENEN) U KUNT DEZE BIJ EEN VAN ONZE PARTNERS NOG VERKRIJGEN, KLIK HIER

BESTEL HIER

'De erfenis van Adriaan' van Johan Lock is een krachtig geschreven familieverhaal dat iedereen zal raken. De roman is deels autobiografisch en gebaseerd op ware gebeurtenissen. Johan Lock heeft literair onderzoek gedaan naar het leven en het geloof. 'De erfenis van Adriaan' is zijn debuut.
Een opmerking van zijn bijna volwassen zoon over het bestaan van God, zet Lock aan het denken over zijn verleden en het verleden van zijn ouders. In 'De erfenis van Adriaan' onderzoekt Lock aan de hand van zijn alter ego Laurens hoe zijn ouders halverwege de jaren vijftig samen met vier andere echtparen een verbond aangingen met God en met elkaar: een verbond van onvoorwaardelijke trouw. 
Johan Lock maakt ons deelgenoot van een groep mensen die zich zonder voorbehoud terugtrekken binnen de grenzen van hun overtuiging en alleen zelf niet in de gaten hebben dat ze op een catastrofe afstevenen. Het boek stelt actuele vragen over groepsvorming en isolement, verbondenheid en sociale controle.

Uit jaar:
2017

Aantal pagina's
382

  • Logo2
© 2018 - 2019 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss