Trent(on) Lee Stewart

Trenton Lee Stewart
Trenton Lee Stewart (1970) is een Amerikaanse kinderboekenschrijver. 
Hij schreef onder meer vier (waarvan drie vertaald) boeken over het Benedict Genootschap. 
Hij schreef verder nog een roman voor volwassenen. Stewart woont met zijn vrouw en twee zonen in Little Rock in Arkansas.

Bibliografie
2005: Flood Summer
2007: De geheime missie van het Benedict Genootschap
2008: De levensgevaarlijke reis van het Benedict Genootschap
2009: De onmogelijke opdracht van het Benedict Genootschap
2012: The Extraordinary Education of Nicholas Benedict

Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.
  • Logo2
© 2018 - 2019 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss