Durven doen wat je raakt 22 gesprekken over lef en bevlogenheid , Marja den Boer

Artikelnummer: 9789058715487
Vorige Artikel 7 van 32 Volgende
€ 3,00

Wat is de overeenkomst tussen Neelie Kroes, Joop van den Ende en Arnon Grunberg? Is hun bevlogenheid en impact uitzonderlijk of ook voor jou weggelegd? Het verschil maken In openhartige gesprekken vertellen 22 markante Nederlanders hoe zij een verschil maken en hoe ook jij dat kunt doen (o.a. Robbert Dijkgraaf, Wubbo Ockels, Britta Böhler, Ahmed Marcouch, Aysel Disbudak, Inez van Oord, Kalo Bagijn, Henk de Jong, Neelie Kroes, Joop van den Ende, Tex Gunning en Arnon Grunberg). Doen wat je raakt Wat blijkt: zij zijn geen geluksvogels die alles toevallig is aan komen waaien. Zij durven te doen wat hen raakt, gaan 100% voor waar ze in geloven, weten met angst om te gaan en hebben het lef van gebaande paden te treden, met hun intuïtie als kompas. Uit de gesprekken komen acht inzichten naar voren, die je kunnen helpen je eigen bevlogenheid en impact te vergroten. Wanneer je die lessen ter harte neemt ben je nog niet direct de volgende Neelie Kroes. Wat het je wel oplevert, is een groter gevoel van voldoening en misschien, als je keihard, met veel wilskracht en wijsheid gedoseerd knokt en doorzet, daverend veel impact Kijk voor voorproefjes, oefeningen, trainingsdagen, lessen over bevlogenheid, inspirerende verhalen van andere (minder bekende) Nederlanders en meer op www.durvendoenwatjeraakt.nl.

MENINGEN: Goede verhaallijn, Meeslepend verhaal, diepgang, Inspirerend, mooie vormgeving, tijdloos.

Dit boek geeft een prachtig inzicht in de levensbeslissingen van heel inspirerende mensen. Als je op zoek bent naar nieuwe doelen in het leven, of als je je wilt laten prikkelen door de verhalen van deze bijzondere personen, is dit boek echt een aanrader. Het boek is heel goed geschreven en leest heel prettig. Alle interviews geven je telkens vanuit een andere invalshoek en sfeerbeschrijving weer nieuwe inzichten. Aanrader dus!

 Marja den Boer sprak met 22 mensen die haar inspireerden door hun manier van leven, werken en doorzetten. Wetenschapsbeoefenaars, schrijvers, politici, ondernemers - succesverhalen uit verschillende vakgebieden komen voorbij. De geinterviewden hebben met elkaar gemeen dat ze durven doen wat ze zelf leuk vinden en daarmee succes hebben. Behalve over hun keuzes en motivatie komen de 22 personen ook te spreken over hun vakgebied. In het nawoord wordt duidelijk waarom de schrijfster juist inzoomt op bevlogenheid. Zij maakte onlangs een fietstocht van Rome naar China, tijdens welke ze levenslessen leerde. Met deze bundeling interviews probeert ze ook anderen iets van die lessen mee te geven. Verzorgde uitgave in vierkant formaat, gebonden, met zwart-witfoto's van de geinterviewden en lay-out met rode steunkleur.

P. Driessen

 

Gewicht
0,813 Kg

Uit jaar:
2011-2017

Aantal pagina's
223

  • Logo2
© 2018 - 2020 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss