MOMENTEEL BIJ ONS UITVERKOCHT

De vrije val in het leven over het omarmen van de pijn en de vreugde van het leven; gedachten en gedichten bij de 12 maanden van het jaar , Jeff Foster

Artikelnummer: 9789088401046
Vorige Artikel 4 van 32 Volgende
€ 10,00

Verhalen, gedachten en gedichten bij de 12 maanden van het jaar

Als we ons openstellen voor de totaliteit van het leven komen we ook aspecten tegen waar we moeite mee hebben. In deze persoonlijk getinte beschouwingen beschrijft Jeff hoe we kunnen omgaan met ziekte, lijden en sterven, met relatieproblemen en eenzaamheid, met angst en onzekerheid. Maar hij beschrijft ook de vreugde van het radicaal ontwaken in het dagelijks leven en het gelukzalige gevoel van eindelijk thuis te zijn.
Daardoor is deze bundel een hartverwarmende inspiratiebron bij de wisselvalligheid van het leven, en bij onze reis naar het doel dat we nooit verlaten hebben: het huidige moment. 

De verhalen zijn verdeeld over de 12 maanden van het jaar; sommige stukjes zijn eerder als blogs op Jeffs website verschenen.

Jeff Foster studeerde astrofysica in Cambridge. Na een zware depressie begaf hij zich op een spirituele zoektocht die eindigde met de ontdekking dat hij alleen maar het leven zelf gezocht had. Momenteel is hij een rijzende ster aan het firmament van jonge, non-dualistische leraren, dankzij zijn toegankelijke schrijfstijl en informele manier van spreken. 
Voor meer informatie: www.lifewithoutacentre.com

MENINGEN: Je kunt het leven niet als een film achter- of vooruit spoelen; je kunt het leven alleen maar afspelen in het hier en nu. Verlang daarbij niet langer van de wereld dat hij je gelukkig maakt. Dit is het adagium van de auteur, een astrofysicus, die na een zware depressie aan een spirituele zoektocht begon die hem leidde tot het non-dualiteitsdenken. Inmiddels een bekende webgoeroe, zijn gedachten, gedichten en blogs bundelde hij in dit uiterst toegankelijke boekje, waarin hij pleit om het leven te omarmen inclusief de pijn en de vreugde. Eenvoudige tijdloze waarheden in kleine stukjes opgediend. Met inhoudsopgave verdeeld over de 12 maanden van het jaar.

Frans Gerritsen

Een boek die niets uitsluit, niets uit de weg gaat, het leven omarmt zoals het zich voordoet.
Fijn om iedere dag open te slaan, per maand, of zomaar willekeurig.
Ik raad dit boek iedereen aan.

Mooi om iedere dag wat te lezen even stilstaan bij het leven.

Gewicht
0,424 Kg

Uit jaar:
2014

Uitvoering:
Hardcover

Vertaald door:
Han van den Boogaard

Oorsponkelijke titel
Falling in love with where you are

Aantal pagina's
207 incl. dankwoord

NUR/NUGI
730

  • Logo2
© 2018 - 2020 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss