MOMENTEEL BIJ ONS UITVERKOCHT

Communiceren met spirituele gidsen , R. White

Artikelnummer: 9789020284300
Vorige Artikel 11 van 22 Volgende
€ 4,00

In dit toegankelijke en praktische boek vertelt Ruth White ons hoe we kunnen samenwerken met onze spirituele gidsen. Ze legt uit wat spirituele gidsen zijn, wat hun functie is voor ons, hoe we contact kunnen leren maken met onze gidsen en wat we daarbij kunnen verwachten. Ze geeft een overzicht van die levensgebieden waarop ze ons kunnen bijstaan en draagt praktische oefeningen aan, met behulp waarvan we kunnen leren onze gevoeligheid en intuïtie te activeren en toegang kunnen krijgen tot onze innerlijke wijsheid. Bij alles wat ze vertelt baseert Ruth White zich op haar ervaringen met haar eigen geestelijke gids, de bekende Gildas.

MENINGEN: Met dit boek wil de auteur die een counselingpraktijk in Engeland heeft, inzicht bieden in de spirituele wereld. Ze bespreekt de rol die religie, filosofie en psychologie spelen in het maken van keuzes in een mensenleven. Mediumschap, channelen en contact met spirituele gidsen kunnen eveneens behulpzaam zijn bij het maken van keuzes en bij vinden van een nieuw levenskader. Aan de hand van persoonlijke ervaringen laat ze zien op welke wijze het mogelijk is om spirituele gidsen te raadplegen. Praktische oefeningen helpen om het persoonlijke contact met een gids te ontwikkelen. Ze zijn gemaakt om ze vele malen en met volharding te doen. Informatie over innerlijke werelden, chakra's fijnstoffelijke lichamen en fijnstoffelijke niveaus bieden mogelijkheden om een eigen energieveld te ontwikkelen. Als eenvoudige boodschappen, kennis en symbolische leiding kunnen worden ontvangen kan er worden toegewerkt naar meer substantiele doorgevingen. Toegankelijk boek dat inzicht geeft in de fijnstoffelijke wereld. Bevat een verklarende woordenlijst en een bibliografie.

Monique Smit

ik vind dit een erg goed en duidelijk boek.
je moet er wel voor gaan zitten en daar bedoel ik mee dat je het boek in je op neemt en om het te begrijpen moet je het eigenlijk 2 keer lezen.
echter de oefeningen die er in beschreven staan zijn leuk en leerzaam.
al met al mijn waardering een dikke 9.

met vriendelijke groet

Inge

Gewicht
0,255 Kg

Uit jaar:
2006

Uitvoering:
Paperback

Omslagontwerp:
Peter Beemsterboer - Studio Imago, Amersfoort

Omslagillustratie:
Atmara Rebecca Cloe, USA

Vertaald door:
Abbie Doeven

Oorsponkelijke titel
Working with Spirit Guides

Aantal pagina's
188 excl. Literatuur

NUR/NUGI
720

  • Logo2
© 2018 - 2020 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss