Via partner

Het Pastamachine Kookboek , G. Mari Cristina Blasi

Artikelnummer: 9789073191273
Artikel 4 van 8
€ 5,00

KLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER

Het standaardwerk over pasta. Met een schat aan authentieke Italiaanse recepten voor overheerlijke pastaschotels om zelf thuis te maken.

Wanneer je eenmaal zelf gemaakte paste hebt geproefd wil je niet meer anders! Dit boek is een goede handleiding voor gebruik van je pastamachine, inclusief stap-voor-stap werkfoto's waarop je kunt zien hoe je pastadeeg maakt, uitrolt en snijdt. Ook regionale specialiteiten zoals ravioli, tortelli en garganelli komen aan bod. Een boek vol authentieke Italiaanse recepten voor heerlijke verse pastagerechten, ovenschotels en gevulde pasta's om zelf thuis te maken.

Voorbeeldrecepten:

Fettuccine met lavas
Pappardelle
Citroentagliolini met zongedroogde tomaten
Lasagne met pompoen en truffels
Anolini in runderbouillon

MENINGEN: Duidelijke uitleg hoe je zelf pasta maakt, met mooie voorbeeldfoto's. Heerlijke recepten en goede ideeen!

Echt heerlijke recepten heeft dit boek! Veel variatie en daarnaast handig uitgelegd hoe je de pasta moet maken en hoe je verschillende figuren en soorten pasta kan maken.
Wel mis ik bij het deeg maken dat er zout in moet, dit is namelijk wel lekkerder voor de smaak.. Voor de rest super leuk en lekker boek!

Een heel gezellig boek met goede uitleg en prachtige foto's.
Het was eerst wel even wennen met mijn pastamachine, daar moet je wel handigheid in krijgen vind ik maar het lukt me al aardig. Je eigen pasta maken is echt heerlijk!
We genieten er steeds van, ook mijn gasten!

Geweldig boek, mooie foto's, lekkere recepten en zo duidelijk uitgelegd dat een kind de was kan doen. Een must voor wie graag met de pastamachine wil gaan werken maar niet weet hoe.

Is de broodmachine een hype, voor de pastamachine geldt dat niet, die lijkt meer bedoeld voor echte enthousiastelingen. Wie echter eenmaal van zelfgemaakte pasta heeft geproefd is verkocht en, moeilijk maken is het niet! Dit boek is een uitstekende handleiding voor bezitters van een pastamachine maar geeft ook aanwijzingen voor het met de hand uitrollen en snijden. De basistechnieken worden duidelijk uitgelegd met ondersteunende werkfoto's en geven blijk van praktisch inzicht. Aanwijzingen voor het snijden van pasta, het maken van aromatische pastadegen, gekleurde pastasoorten enz. Met recepten voor verse pastagerechten, ovenschotels en voor gevulde pasta's; bij alle recepten wordt consequent uitgegaan van zelf te maken pasta. De recepten zijn inventief, vragen tijd en geduld, maar zijn voor hobbykoks een echte uitdaging. Italiaanse recepttitels, daaronder de Nederlandse, per bladzijde 1-2 recepten, vaak geillustreerd met een, soms twee foto's op de tegenoverliggende pagina. Voor 4-6 eters en met opgave van voorbereidings- en bereidingstijd. Alfabetisch receptenregister op Nederlandse titel. Toos Verhoeven-van Raamsdonk

leuk en lekker kookboek,
goed uitgelegd (stap voor stap)
echt een aanrader!!

 

Gewicht
0,851 Kg

Uit jaar:
2004

Uitvoering:
Hardcover

Vormgeving (Lay-out, Opmaak):
Marco Nardi

Zetwerk:
Gezet door: V.O.F. Peters en Ellenbroek, Amsterdam

Vertaald door:
Kim Maclean

Oorsponkelijke titel
The Pasta Machine Cookbook

Aantal pagina's
143

NUR/NUGI
440 Eten en drinken algemeen

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Links

DVDs

Videogames

Games

© 2018 - 2024 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss