Via partner

100 granny squares - Oma-vierkantjes om te haken oma-vierkantjes om te haken , Leonie Morgan

Artikelnummer: 9789089983220
Artikel 1 van 1
€ 7,00

KLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER

Een prachtig geïllustreerd overzicht van alle basissteken en technieken die u nodig hebt voor het haken van granny squares in heerlijke en inspirerende kleurencombinaties.

MENINGEN:Een gids met de basissteken en technieken van dit gehaakte vierkantje. De schrijfster kiest voor kleur en dat maakt het verzorgde boek aantrekkelijk. Na een voorwoord volgen een complete haakcursus en veel uitleg over patronen lezen, stekenverhouding, kleurenleer, randen, versieringen, afwerking en onderhoud. Dan de squares met duidelijke werktekeningen, het vereiste niveau (beginner, gevorderde beginner, gevorderde) en een opgave van het benodigde hoeveelheid garen voor een deken in drie maten. Tussendoor worden vijf projecten beschreven zoals een kussenhoes en een babydeken. Het gebruikte garen is van Cascade Yarns, maar kan door ander garen vervangen worden. Hoe dat in z'n werk gaat, wordt duidelijk uitgelegd. Met dit boek, uitgevoerd op glanzend wit papier met pastelkleurige accenten, kan iedereen aan de slag. Ook de gevorderde haakster kan zich laten inspireren.

Aafke Suijker

Een handig boekje voor de beginnende haak(st)er, met duidelijke uitleg. Wel jammer dat de kleurcombinaties van de voorbeelden niet zo mooi zijn, je moet daar beetje doorheen kunnen kijken als je een leuk ontwerp gaat uitkiezen om te maken. De sterk contrasterende en harde bonte kleuren in de voorbeelden verduidelijken wel de ontwerpen.

Mooie lay out. Duidelijke uitleg, zowel uitgeschreven als tekening. Veel leuke squares.

Gewicht
0,497 Kg

Uit jaar:
2014

Uitvoering:
Paperback

Fotografie (Foto's)
Fotografie: Phil Wilkins (squares)+Nicki Dowey (projecten)+Simon Pask

Tekeningen van:
(schematisch):Kuo Kang Chen

Vertaald door:
Angelique den Brok (Vitataal)

Oorsponkelijke titel
100 Colourful Granny Squares to Chrochet

Aantal pagina's
144

  • Logo2
© 2018 - 2020 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss